Sedona Retail: Solutia pentru gestiune & plati eficiente

Data publicare articol:

Solutiile de plata eficiente sunt esentiale pentru succesul unei afaceri, fie ca este vorba de magazine, depozite sau unitati HoReCa, unde rapiditatea si siguranta tranzactiilor sunt imperios necesare. Popularitatea programului Sedona Retail se datoreaza si faptului ca este integrat cu majoritatea procesatorilor de plata activi in Romania, fiind o solutie completa si personalizata pentru orice comerciant. Printre integrarile Sedona Retail se numara DatecsPay, Global Payments, Payten, Viva Wallet, Token Odero, BT Pay, Symphopay si nu numai.

Sedona Retail: Flexibilitate in integrarea unor solutii complete de plata

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Sedona Retail este variatatea pe care o ofera in materie de optiuni de incasare cu cardul. Iar specialistii Sedona pot oferi solutia completa formata din sistemul de gestiune si solutia de incasare cu cardul, facilitand inrolarea procesatorilor de plata doriti pentru comerciantii care doresc acest lucru. 

Consiliere in alegerea solutiei optime

Intelegem ca fiecare afacere are nevoi specifice, motiv pentru care furnizam toate informatiile necesare despre schemele de comisionare si avantajele oferite de fiecare procesator de plata. Unele solutii de plata ofera functionalitati extinse, potrivite inclusiv pentru vanzarile online; au si optiunea programelor de fidelizare a clientilor, ceea ce permite magazinelor sa isi optimizeze nu doar procesul de plata, ci si relatia cu clientii.

Rapiditate si siguranta in tranzactii

Prin conexiunea directa dintre sistemul de gestiune si solutia de plata, tranzactiile se desfasoara mult mai rapid si sigur. Acest lucru reduce timpul de asteptare pentru clienti, minimizeaza erorile si asigura o experienta de cumparare placuta, esentiala pentru loializarea clientilor si succesul pe termen lung al afacerii.
Pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata, ne poti trimite o solicitare completand formularul de contact sau poti lua legatura cu echipa Sedona la telefon 021-3278727 sau pe email contact@aparaturafiscala.ro.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.