Galeria clientilor Sedona: iDiamonds.ro

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Prezenta online a devenit o necesitate pentru succesul si longevitatea unui business. De aceea, e important sa ai instrumentele potrivite care sa-ti ofere libertatea si flexibilitatea necesare in administrarea unei afaceri online. Programul de gestiune Sedona Retail permite integrarea cu magazine online, programe de contabilitate, ERP-uri, dar si conectarea tuturor echipamentelor, pentru o gestiune lina si fara griji.

Magazinul de bijuterii iDiamonds.ro a optat pentru o integrare realizata prin programul Sedona Retail, integrare care a permis sincronizarea datelor cu magazinul online. Acest lucru inseamna timp economisit, siguranta sporita si reducerea erorilor. Mai mult, interactiunea clientilor cu magazinul online nu este ingreunata de probleme precum stocuri neactualizate sau informatii incomplete.

Pentru un plus de inspiratie pentru Dragobete, Martisor si 8 martie, site-ul www.idiamonds.ro si pagina de Facebook IDiamonds sunt aliatii tai de incredere! Rasfata persoanele speciale din viata ta cu bijuterii de aur, argint, cu pietre pretioase sau semipretioase sau, de ce nu, lingouri.

Iar daca vrei sa-ti „rasfeti” afacerea, rasfoieste portofoliul Sedona si fa urmatorul pas catre optimizarea business-ului tau!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.