Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Terminale mobile 

Ce este un terminal mobil?

Cunoscute si sub denumirea de PDA, terminalele mobile sunt dispozitive portabile folosite pentru a citi carduri, a procesa plati sau a colecta date, multe dintre modelele disponibile pe piata avand si cititoare de coduri de bare incorporate.

Care sunt avantajele folosirii unui terminal mobil?

Pe langa faptul ca este portabil, un terminal mobil este o imbunatatire eficienta si accesibila la pret pentru orice afacere. Permite procesarea mai rapida a platilor, realizarea unor tranzactii sigure pentru ambele parti si cresterea satisfactiei clientilor, care prefera in numar tot mai mare plata cu cardul.

Cum aleg terminalul de plata potrivit?

Pentru a va asigura ca alegeti echipamentul potrivit business-ului dumneavoastra este bine sa tineti cont de cateva aspecte precum: rezistenta la cazaturi, mediul in care veti folosi termninalul si daca este necesar un cititor pentru coduri de bare sau conectivitatea Bluetooth. La Sedona puteti gasi o gama variata de produse, potrivite pentru Retail, HoReCa, sectorul logistic si alte industrii.

Computere mobile pentru retail, depozite, productie, restaurante, curierat, spitale si alte industrii.

Pentru a va recomanda sau a dezvolta o solutie hardware + software dedicata nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne trimiteti un mesaj in formularul de la pagina Contact.

Terminal mobil cu cititor coduri Datalogic Skorpio X4 - Windows

Terminal mobil cu cititor coduri Datalogic Skorpio X4 - Windows

Echipat cu un procesor performant de 1GHz si o memorie mare, 8GB Flash si 1GB RAM, Terminalul mobil Datalogic Skorpio X4, ofera o viteza de rulare extrem de mare ce permite cu...

Cere oferta
Terminal mobil Zebra WT6300 - Android

Terminal mobil Zebra WT6300 - Android

Terminalul mobil WT6300 special creat pentru incheietura mainii, va ajuta sa lucrati mai inteligent in depozit, cu ambele maini! Scanarea codurilor de bare se face prin...

Cere oferta

Articole recomandate